Dit første besøg vil bestå af tre dele: en indledende samtale, en undersøgelse af dit bevægeapparat og til sidst selve den osteopatiske behandling.

1: Indledende samtale
En første behandling starter altid med, at vi tager en snak om, hvad der har fået dig til at opsøge mig. Jeg spørger ind til din sygdomshistorie, f.eks. om du har haft nogle ulykker, sygdomme eller operationer, da disse kan have indflydelse på dit nuværende problem. Alle informationer behandles fortroligt.

2: Undersøgelse af bevægeapparatet
Efter vores samtale laver jeg nogle forskellige undersøgelser, alt efter hvad der er relevant for dig. Det indebærer typisk, at jeg beder dig om at lave bestemte bevægelser, og at jeg bevæger forskellige led og mærker på muskler og væv.

3: Osteopatisk behandling
Når jeg er færdig med at undersøge, fortæller jeg om, hvad jeg har fundet og foreslår så en behandling. Såfremt du indvilliger i det, kan behandlingen begynde.

Til konsultationen anbefaler jeg, at du tager noget løst tøj på, som det er muligt at bevæge sig i,  f.eks. joggingtøj, leggings og en T-shirt . Der er mulighed for at skifte