HURRA! I dag fejrer KIFO klinikken 1 års fødselsdag. Jeg vil gerne benytte lejligheden til at takke mine dejlige venner og skønne familie for deres enorme støtte til at få min klinik godt i gang. Vigtigst af alt vil jeg gerne takke alle mine klienter, uden jer havde der ikke været nogen osteopatisk klinik.

Det har været og er fortsat en ære at få lov til at videreudvikle mine osteopatiske færdigheder. Når man har kroppen som arbejdsplads er man altid sikret en varieret og udfordrende dag. Hvorfor er den spænding der? Hvor kommer den fra? Stammer problemet fra et andet sted på kroppen. Hvordan kan jeg bedste afhjælpe problemet? Kroppens mysterier er uendelige.

Det har været et spændende år. Hvor jeg har lært en masse. Først omkring at starte virksomhed, og alle de detaljer, som det indebærer. Dernæst at udvikle mine osteopatiske teknikker og forståelse af hvad faget kan byde på.

Selv når jeg taler med kolleger, der har været både 20 og 30 år i faget, føler de stadig, de har meget at lære, hvilket understreger at udtrykket om livslang læring også gør sig gældende inden for osteopatiens univers.

Netop derfor er det også blevet tid til en tur tilbage på skolebænken. Omend for en kort bemærkning. Jeg er blevet optaget på det eftertragtede Molinari Institute of Health på en post-graduate Diploma in Women’s Health. Så ca. 10 weekender om året de næste 2 år flyver jeg tilbage til London og henter ny viden og inspiration. Jeg glæder mig rigtig meget 🙂