Hvem er jeg2017-10-21T11:36:34+00:00

Lise Galatius Jørgensen

Mit navn er Lise Galatius Jørgensen. Jeg har i 2014 færdiggjort en Integrated Masters i Osteopati (M. Ost) på European School of Osteopathy (ESO) i Maidstone i England, som er en af de førende på området. Skolen er en afdeling af Greenwich University, som garanterer kvaliteten af uddannelsen, der både har teoretiske og praktiske komponenter. I England og 14 andre europæiske lande, herunder Sverige og Tyskland, kræver osteopatisk behandling en statsautorisation. I Danmark arbejder vores forening på at blive autoriseret.

I 2009 blev jeg færdig som ergoterapeut ved Professionshøjskolen Metropol i København – en uddannelse, som øger min kompetence i at vejlede til en mere hensigtsmæssig brug af belastede muskler og led.

Det er vigtigt for mig, at både klienten og dennes krop føler sig lyttet til. Hver person er unik og kommer med en unik problemstilling,  derfor er det vigtigt for mig at der er tid til at lytte, undersøge og forstå.

Læs mere om osteopati

Lise Galatius Jørgensen, Osteopat DO M.Ost.
Lise Galatius Jørgensen, Osteopat DO M.Ost. Klinikejer, Kroppen i Fokus Osteopati