Book en tid i dag! Tlf: 52 24 98 00|kontakt@kifo.dk
Hvem er vi2019-04-07T14:06:41+00:00
Lise Galatius Jørgensen
Lise Galatius JørgensenOsteopat DO M.Ost. Kroppen i Fokus Osteopati
Lise er uddannet osteopat i 2014 hvor hun færdiggjorde en Integrated Masters i Osteopati (M. Ost) på European School of Osteopathy (ESO) i Maidstone i England, som er en af de førende på området. Skolen er en afdeling af Greenwich University, som garanterer kvaliteten af uddannelsen, der både har teoretiske og praktiske komponenter.

Udover uddannelsen som osteopat er Lise også uddannet ergoterapeut ved Professionshøjskolen Metropol i København – en uddannelse, der øger hendes kompetence i at vejlede til en mere hensigtsmæssig brug af belastede muskler og led.

Det er vigtigt for Lise, at både du og din krop føler sig lyttet til. Hver person er unik og kommer med en unik problemstilling,  derfor er det vigtigt at der er tid til at lytte, undersøge og forstå.

Stine Boelck Paulsen
Stine Boelck PaulsenManuel behandler, Kroppen i Fokus Osteopati
Stine er fra juli 2019 uddannet med en Integrated Masters degree i Osteopati (M.Ost) på The British College of Osteopathic Medicine (BCOM) i London.

BCOM er sammen med ESO et af de førende uddannelsessteder på området og er en underafdeling af Plymouth Universitet som har valideret uddannelsen. På BCOM bliver der lagt stor vægt på grundighed og uddannelsen har en holistisk tilgang til osteopati.

Under en behandling hos Stine vil hun blandt andet undersøge kvaliteten af de forskellige væv og se efter skævheder, inflammerede områder, knuder med mere, som du måske ikke selv har iagttaget og som har betydning for den videre behandlingsretning.

Til trods for de små forskelle der må være mellem en behandling hos Lise og Stine (lige som hver patient er unik, er hver behandler også unik), er vores værdier de samme. Som patient har du vores fulde opmærksomhed og vi vægter højt at have tid til at lytte, forstå og hjælpe dig med din problematik.