Book en tid i dag! Tlf: 52 24 98 00|kontakt@kifo.dk
Hvem er vi2020-10-26T08:49:59+00:00
Lise Galatius Jørgensen
Lise Galatius JørgensenOsteopat DO M.Ost. Kroppen i Fokus Osteopati
Lise er autoriseret osteopat og uddannet med en Integrated Masters i Osteopati (M. Ost) fra European School of Osteopathy (ESO) i Maidstone, England, som er en af de førende på området. Skolen er en afdeling af Greenwich University, som garanterer kvaliteten af uddannelsen, der både har teoretiske og praktiske komponenter.

Udover uddannelsen som osteopat er Lise også uddannet ergoterapeut ved Professionshøjskolen Metropol i København – en uddannelse, der øger hendes kompetence i at vejlede til en mere hensigtsmæssig brug af belastede muskler og led.

Det er vigtigt for Lise, at både du og din krop føler sig lyttet til. Hver person er unik og kommer med en unik problemstilling,  derfor er det vigtigt at der er tid til at lytte, undersøge og forstå.

Stine Boelck Paulsen (På barsel)
Stine Boelck Paulsen (På barsel)Osteopat DO M.Ost. Kroppen i Fokus Osteopati
Stine er autoriseret osteopat og uddannet med en Integrated Masters degree i Osteopati (M.Ost) fra The British College of Osteopathic Medicine (BCOM) i London.

BCOM er sammen med ESO et af de førende uddannelsessteder på området og er en underafdeling af Plymouth Universitet som har valideret uddannelsen. På BCOM bliver der lagt stor vægt på grundighed, og uddannelsen har en meget holistisk tilgang til osteopati.

Stines kompetencer favner bredt og hun behandler både børn og voksne. Hun behandler en lang række problematikker med særlig erfaring inden for nakke- og lændesmerter, knæproblemer, hovedpine og fordøjelse/mavesmerter. Derudover er hun uddannet med et diplom i naturopati og kan vejlede i den mest hensigtsmæssige kostsammensætning for reduceret inflammation i kroppens væv.

Stine kan også give redskaber til håndtering af stress samt naturlig smertelindring ved hydroterapi.