Ring eller skriv

Telefon

Adresse 

Hammershusgade 3 kld
2100 Kbh Ø

Har du spørgsmål?

Hos Kroppen i Fokus Osteopati er det vigtigt for mig, at mine klienter føler sig lyttet til.

Jeg tager derfor en grundig sygdomshistorik, inden behandlingen begynder.

Er du i tvivl om osteopati kan afhjælpe dine smerter, er du velkommen til at kontakte mig, inden du booker første tid.

Så tager vi en uforpligtende samtale om dine smerter og om osteopati vil være den rette behandling for dig.

Priser

Indledende konsultation og behandling:
Varighed: ca. 1 time
Pris: 1.000 kr. (pr. 1/6: 1200 kr.)

Efterfølgende behandling:
Varighed: ca. 40 min
Pris: 700 kr. (pr. 1/6: 800 kr.)

Betaling

Du kan betale kontant eller ved hjælp af Mobilepay. Det er desværre ikke muligt at betale med Dankort. Nogle forsikringsselskaber dækker osteopatisk behandling, så kontakt eventuelt dit eget forsikringsselskab for at høre nærmere.

Ved aflysning

Ved aflysning under 24 timer før din aftale opkræves et gebyr på 350 kr. Ved aflysning samme dag som aftalen opkræves 700 kr.

Åbningstider

Mandag: 08:30 – 13:00
Tirsdag: 08:30 – 13:00
Onsdag: 08:30 – 13:00
Torsdag: 08:30 – 13:00
Fredag: 08:30 – 13:00
Lørdag: Lukket
Søndag: Lukket

F.A.Q.

Dit første besøg vil bestå af tre dele: en indledende samtale, en undersøgelse af dit bevægeapparat og til sidst selve den osteopatiske behandling.

1: Indledende samtale
En første behandling starter altid med, at vi tager en snak om, hvad der har fået dig til at opsøge mig. Jeg spørger ind til din sygdomshistorie, f.eks. om du har haft nogle ulykker, sygdomme eller operationer, da disse kan have indflydelse på dit nuværende problem. Alle informationer behandles fortroligt.

2: Undersøgelse af bevægeapparatet
Efter vores samtale laver jeg nogle forskellige undersøgelser, alt efter hvad der er relevant for dig. Det indebærer typisk, at jeg beder dig om at lave bestemte bevægelser, og at jeg bevæger forskellige led og mærker på muskler og væv.

3: Osteopatisk behandling
Når jeg er færdig med at undersøge, fortæller jeg om, hvad jeg har fundet og foreslår så en behandling. Såfremt du indvilliger i det, kan behandlingen begynde.

Til konsultationen anbefaler jeg, at du tager noget løst tøj på, som det er muligt at bevæge sig i,  f.eks. joggingtøj, leggings og en T-shirt . Der er mulighed for at skifte

Det kommer an på, hvilken skade du har, hvor langt tid du har haft problemet og hvordan du reagerer på behandlingen. Jeg stiler efter at du hurtigt får gavn af behandling og ser resultater.
Nej. Jeg anbefaler at at du tager noget løstsiddende tøj, som du føler dig godt tilpas i, på.
Jeg anbefaler at du tager noget løstsiddende tøj på, som du føler dig godt tilpas i. Eksempelvis træningstøj.

Osteopati er en skånsom behandlingsform, men typisk kan man blive lidt øm efter behandlingen. Det varer typisk 1-2 dage og er ganske ufarligt.

Efter behandlingen kan du godt være lidt træt og kroppen skal have ro til at restituere. Vent til dagen efter med at dyrke sport eller andet fysisk anstrengende arbejde.
Nej. Osteopati er endnu ikke dækket af det offentlige, men enkelte forsikringsselskaber giver tilskud til osteopati. Hør nærmere hos dit eget forsikringsselskab.

Find nemt en tid, der passer dig og book online.

Book tid