Lise Galatius Jørgensen
Lise Galatius JørgensenOsteopat DO M.Ost. Kroppen i Fokus Osteopati
Jeg er autoriseret osteopat og uddannet med en Integrated Masters i Osteopati (M. Ost) fra European School of Osteopathy (ESO) i Maidstone, England, som er en af de førende på området. Skolen er en afdeling af Greenwich University, som garanterer kvaliteten af uddannelsen, der både har teoretiske og praktiske komponenter.

Derudover har jeg færdiggjort en to-årig videreuddannelse med fokus på kvinders helbred i London, som blev afsluttet i 2018.

Udover uddannelsen som osteopat er jeg også uddannet ergoterapeut ved Professionshøjskolen Metropol i København – en uddannelse, der gør mig i stand til at vejlede til en mere hensigtsmæssig brug af belastede muskler og led.

Det er vigtigt for mig, at både du og din krop føler sig lyttet til. Hver person er unik og kommer med en unik problemstilling,  derfor er det vigtigt at der er tid til at lytte, undersøge og forstå.